Passa al contingut principal

L'arbre de la vida

L'ARBRE DE LA VIDA

Aquest arbre m'ha fet pensar que la nostra vida és com un arbre.
Per créixer necessitem nodrir-nos de l'aigua de les emocions i sentiments, de la força i suport de la terra, i de l’energia del sol que ve del cel.
A mesura que creixem com persones, ens creixen branques i fulles en el nostre tronc.
Les branques per mi són les persones amb les que establim relacions fortes, duradores, i que formen part de nosaltres mateixos. Aquestes branques s'han d'alimentar amb la mateixa sàvia que ens alimentem nosaltres, ja que si no les alimentem, s'assequen i poden arribar a morir, fent-nos emmalaltir també el nostre tronc central. De vegades degut a un fort vent, o a una turmenta, o a que alguna cosa ens talla o ens trenca la branca, i una part de nosaltres se'n va amb aquesta branca tallada.
Les fulles, són les persones que comparteixen en algun moment un bocí de la nostra vida, hi han fulles caduques i perennes, potser no són part del nostre tronc, però sí ens ajuden a créixer i ens fan florir algun dels nostres aspectes, capacitats, dons... Gràcies a elles, cada any en la nostra primavera, florim i ens omplen de vida. Potser quan ens arriba la tardor, les caduques cauen, i les perennes es queden amb nosaltres esperant a la nova primavera per tornar a brillar amb el seu color verd, i mentrestant van canviant de color, emmotllant-se a les nostres estacions d'estiu, tardor, i fins i tot en el fred hivern, esperant pacients a la primavera amb la serenor que els hi dóna saber que tot canvia, que tot passa, i que sempre torna la primavera, amb la que noves fulles caduques o potser algunes noves de perennes tornaran a créixer.
El que sé és que tant les branques com les fulles, ens ajuden a que puguem donar els nostres millors fruits cada any, potser si el temps ha estat molt plujós, els nostres fruits estaran una mica aigualits, però amb el temps aprenem a aprofitar l'energia de la llum, la força de la terra, i la quantitat d'aigua justa , i amb l'ajuda de les fulles i les branques aprenem a donar els nostres millors fruits.
Tot per poder convertir-nos en arbres que siguem capaços de donar aixopluc a qui ho necessiti quan el sorprengui la pluja, o potser haurem de donar ombra i frescor a qui està massa acalorat pel sol d'estiu, ó potser simplement deixant que algú pugui asseure's als nostres peus, recolzar-se en el nostre tronc per descansar del camí i agafar forces per seguir caminant, o potser donant els nostres fruits a qui en aquell moment necessiti aliment.
Per tot això vull dir: Gràcies!!!

Gràcies a totes a les meves branques meravelloses, les que encara tinc i les que per algun motiu van ser tallades o trencades, a les meves fulles caduques que han existit i han acabat caient del meu arbre, a les perennes per seguir esperant cada primavera per tornar a florir, ja que tots vosaltres sou els que m'ajudeu a poder donar els meus millors fruits.  Sense vosaltres no seria l'arbre que sóc.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Yin Yoga

YIN YOGA El arte de dejar ir. El yoga de la entrega y la autoexploración. Relajación, escucha profunda y estado meditativo  permiten definir les clases de Yin Yoga. Pero... ¿en qué consiste esta práctica? Yin Yoga es una práctica pasiva de Hatha Yoga, en la que se mantienen las posturas (ãsanes) de 2 a 5 minutos, vinculada al Yoga taoísta (y a la su filosofía) y a la medicina tradicional china. Se trata de una manera de practicar que no es nueva pero que se ha popularizado en EEUU y poco a poco está llegando a Europa. A diferencia de las conocidas prácticas más dinámicas,  el enfoque de esta práctica se dirige a las fascias o tejido conectivo y no al tejido muscular (no se trabaja para fortalecer la musculatura sino para relajarla  y poder estimular el tejido conectivo, mucho más rígido). Por ello, como las características de ambos tejido son diferentes, el trabajo a realizar también lo es: llegamos a la fascia cuando relajamos la musculatura y le aplicamos una presión c

RE-Conócete. Taller de Astrologia

Vuelve a Ti !!!!